مهاجرت کاری

مواردی که در این مطلب می‌خوانید

برنامه ریزی برای تحصیل در خارج از کشور

مهاجرت کاری چیست؟

یکی از پرطرفدار ترین روش های مهاجرت به کشورهای دیگر مهاجرت کاری است.  درآمد بالاتر، امکانات بیشتر، تسهیلات بهتر، امکان رشد بیشتر و در کل سطح زندگی بالاتر می تواند از دلایل اقدام اشخاص برای اخذ ویزای کاری کشورها باشد. امروزه مهاجرت کاری بسیار رواج یافته که مهمترین عامل آن می تواند کسب درآمد ارزی و بهبود وضع اقتصادی باشد.

سوالی که ممکن است ذهن هر ایرانی را درگیر به خود کند این است که چگونه می توانیم برای اخذ ویزای کاری اقدام کنیم؟ چطور می توانیم ویزای کاری متناسب با شرایط خود را دریافت کنیم یا شرایط و ملزومات مهاجرت از طریق کار چیست؟درادامه این مقاله به همه این سوالات پاسخ خواهیم داد.

مهاجرت کاری یا Job apply مهاجرت به کشوری دیگر به منظور بهبود و ارتقاء وضعیت شغلی می باشد که با اخذ ویزای کاری اقامت موقت کشور مقصد را خواهید گرفت و پس از چند سال اقامت در آن کشور و پرداخت مالیات، می‌توانید برای اخذ اقامت دائم نیز درخواست دهید.

مهم‌ترین مزایای مهاجرت کاری

به طور کلی مهاجرت و اقامت در کشوری دیگر می‌تواند تمام جنبه‌های زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. اگر قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارید، ابتدا درباره هزینه‌ها و البته شرایط زندگی در آن کشور به خوبی مطالعه کنید. این موارد از جمله مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که می‌توانند بر روی تصمیم شما اثرگذار باشند. برخی از مهم‌ترین دلایلی که بسیاری از افراد مستعد را نسبت به مهاجرت کاری مشتاق می‌کند عبارت است از:

از مشاوره تا اقامت
کنارتان هستیم. کافیست با ما در ارتباط باشید.

 

انواع مهاجرت کاری

برای ارسال درخواست کار گزینه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید یکی را بسته به شرایط انتخاب کنید. در ادامه بیشتر این موضوع را توضیح خواهیم داد.

مهاجرت کاری از طریق جاب سیکر(Job Seeker):

مهاجرت کاری یا Job Seeker از طریق ویزای جستجوی کار روشی است که متقاضی می تواند با استفاده از آن اقدام به یافتن کار و اخذ ویزای کار کشور مورد نظر خود نماید. جاب سیکر در واقع نوعی ویزای کاری بوده که به افراد متقاضی کار داده می‌شود. در این روش شما ویزای مربوطه را دریافت کرده و اجازه دارید به مدت 6 ماه در کشور مقصد اقامت داشته باشید.در این روش تمام هزینه‌های مربوط به سفر و اقامت در این مدت 6 ماهه بر عهده متقاضی خواهد بود.

لازم به ذکر است ویزای جستجوی کار قابل تمدید نخواهد بود و در صورتی که شخص متقاضی موفق به یافتن شغل مورد نظر خود نشود، ملزم به ترک آن کشور می باشد. این روش بدلیل ریسک بالا برای یافتن موقعیت شغلی مناسب و همچنین هزینه های بالایی که برای اقامت و سفر متقاضی دربر دارد و مهمتر از آن غیرقابل تمدید بودن، پیشنهاد نمی شود.

مهاجرت کاری از طریق جاب آفر (Job Offer):

بهترین و مطمئن ترین روش برای مهاجرت کاری روش جاب آفر (Job Offer) است. در این روش شما می‌توانید رزومه خود را در اختیار کارفرمایان خارجی قرار دهید. اگر رزومه و مهارت‌های شما مورد تایید کارفرما قرار گیرد، جاب آفر دریافت خواهید کرد که می‌توانید به وسیله آن ویزای کاری کشور مقصد را نیز دریافت کنید.برای ثبت درخواست برای دریافت ویزای کار از طریق جاب آفر باید وارد یکی از سایت‌های کاریابی کشور مربوطه شوید. در این سایت‌ها، کارفرمایان معمولا نیاز خود به نیروی کار را آگهی می‌کنند. خیلی ساده موقعیت شغلی مورد نظر خود را به همراه جزئیات کامل آن نظیر شرح وظایف شغلی، حقوق و دستمزد، تعداد ساعات کاری، و … در سایت‌های معتبر کاریابی خارجی پیدا کنید. در این مرحله رزومه شما تنها برگ برنده شما خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری از طریق جاب آفر

مهاجرت کاری از طریق اسکیل ورکر (Skilled Worker):

به کارجویانی که از تخصص ویژه برای انجام کاری برخوردار هستند اسکیل ورکر(Skilled Worker) گفته میشود. معمولا، کشورهایی که در برخی از حوزه‌ها با کمبود نیروی کار مواجه‌اند، از کارجویان متخصص خارجی دعوت به همکاری می‌کنند.

نکته مهمی که در خصوص مهاجرت کاری از طریق اسکیل ورکر مطرح است، یافتن کشورهایی است که با کمبود نیرو در حوزه تخصص شما برخوردارند. به طور مثال، کشورهایی مانند چین هرگز به دنبال نیروی کار خارجی نیستند، زیرا جمعیت آن‌ها به قدری زیاد است که دولت این کشور با معضل بیکاری دست و پنجه نرم نمی‌کند.

علاقمندان به کار در کشورهای خارجی باید از طریق سیستم ورود اکسپرس ثبت نام کنند. سیستم ورود اکسپرس یک سیستم آنلاین مهاجرتی است که اغلب کشورهای مهاجرپذیر دارای آن هستند. روش اسکیل ورکر بر اساس یک سیستم امتیازبندی عمل می‌کند که زیر نظر کارفرمایان و دولت کانادا برگذار می‌شود. در این روش جایگاه‌های شغلی مختلف در استان‌های گوناگون در کشور کانادا، به همراه ویژگی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز معرفی می‌شوند. سپس از میان متقاضیان برای این جایگاه‌های شغلی، متقاضیانی که بر اساس معیارهای موجود امتیاز بیش‌تری کسب کنند پذیرش می‌شوند. این افراد در ادامه می‌توانند ویزای کاری کشور کانادا را دریافت کنند. در این روش به تک تک شرایط شما امتیازی خاص داده می‌شود. هر اندازه شرایط بهتری داشته باشید، شانس بیش‌تری برای دریافت ویزای کاری خواهید داشت.

بخوانید: صفر تا صد دریافت ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری از طریق اسکیل ورکر

مشاوره رایگان مهاجرت کاری

هم اکنون با کارشناسان نیرو مهاجر تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید

شرایط مهاجرت کاری در اروپا

سن متقاضی:

اولین شرط برای اداره مهاجرت کشورهای خارجی در زمینه اعطای ویزای کاری  بحث سن است. معمولا برای سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال بیشترین امتیاز را برای مهاجرت کاری در نظر می‌گیرند. طبیعی است که نیروی کار جوان از بازدهی بالایی برخوردار است. البته، برخی از کشورای مانند آلمان، در برخی حوزه‌های شغلی، تا سقف ۴۰ سال نیز به نیروی کار خارجی ویزا می‌دهند.

مدرک تحصیلی:

بطور معمول مدرک لیسانس حداقل میزان تحصیلات مورد نیاز برای مهاجرت کاری است. البته، در برخی از کشورها مانند کانادا و آلمان، تمرکز کارفرمایان بر روی میزان مهارت کارجو است. برای مثال نیروهای کارگر ماهر بدون تحصیلات دانشگاهی در این دو کشور می‌توانند مشغول بکار باشند. بطور کلی مدرک تحصیلی در کشورهای خارجی حرف اول را می‌زند.

مدرک زبان:

داشتن حداقل نمره آیلتس ۶، ۶/۵ و در مواقعی ۷ برای دریافت ویزای کار مهم است.

سابقه کار:

حداقل ۳ سال سابقه کار در زمینه مرتبط با شغل مورد درخواستتان برای بعضی از کارفرمایان مهم می باشد.

مدارک معتبر هویتی:

مانند پاسپورت، ترجمه مدارک هویتی، ترجمه مدارک مالی و مدارک تحصیلی، رزومه کامل، توصیه نامه کارفرمای قبلی در کشور مبدا.

سخن پایانی

 روش‌های مختلفی برای ثبت درخواست ویزای کاری وجود دارد که هر کدام اصول مربوط به خود را دارند. در صورتی که قصد سفر به خارج از کشور برای کار دارید، بهتر است قبل از رفتن از شرایط کار و میزان دستمزد در کشور مربوطه اطلاعات جامعی کسب کنید. مشاوران ما در خدمت شما هستند تا در صورت داشتن سوال، پاسخی روشن در خصوص مهاجرت کاری ارائه دهند.

 

سوالات متداول

کانادا، استرالیا، سوئیس، امارات متحده عربی، آلمان، نیوزلند، ژاپن، ایالات متحده آمریکا، نروژ، جمهوری چک، سنگاپور، اتریش، سوئد، هلند، جمهوری چک و… از جمله بهترین مقاصد برای مهاجرت کاری در سال جاری میلادی انتخاب شده‌اند.
کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند مشهورترین کشورهای جهان هستند که برای برخی برنامه‌های ویزای کاری خود از سیستم امتیازبندی استفاده کرده و متقاضیان را با توجه به معیارهایی چون سن، تحصیلات، سوابق شغلی و دانش زبانی ارزیابی می‌کنند.
بله، بیشتر موقعیت‌های شغلی که برای آن‌ها اپلای می‌کنید، از شما می‌خواهند که سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود ارائه دهید. زیرا تنها از این طریق می‌توانید اثبات کنید که از تخصص و دانش لازم در شغل خود برخوردار هستید. همچنین از آنجایی که در اغلب روش‌های مهاجرت کاری به دریافت جاب آفر نیاز است، بهتر است برای موقعیتی متناسب با رشته تحصیلی خود اپلای کنید تا شانس خود را برای دریافت جاب آفر افزایش دهید.
مهاجرت کاری می‌تواند تجربه‌ای منحصربه فرد در ارتقا رزومه شغلی شما باشد. شما از طریق کار در کشوری خارجی می‌توانید درآمدی بیشتر کسب کرده، با فرهنگ آن کشور آشنا شوید، مهارت‌های شغلی متفاوتی را فرا بگیرید و حتی از فرصت‌های آموزشی متعددی برخوردار شوید. همچنین داشتن سابقه کار عموما امتیازی مثبت برای دریافت اقامت دائم در کشور مقصد به شمار می‌آید.
از آنجایی که برای کار کردن در کشوری بیگانه نیاز به داشتن دانشی متوسط از زبان آن کشور هستید، امکان اخذ ویزای کاری بدون ارائه مدرک زبان محتمل نیست. در واقع برای اخذ ویزای کاری در اغلب کشورهای جهان باید مدرک زبان متناسب ارائه دهید.
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
6 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دانیال
دانیال
1 سال قبل

سلام برای مهاجرت کاری به المان نیاز به مشاوره و راهنمایی دارم

سمیه
سمیه
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر
من ۳4 سال سن دارم کارشناس پرستاری و دارای ۵ سال سابقه کار در بخش مراقبتهای ویژه
آیا میتونم برای ادامه کار به آلمان مهاجرت کنم؟

محمدرضا
محمدرضا
1 سال قبل

بنده ۲6 سالمه با ۳ سال سابقه کار و مهندسی تجارت کامپیوتر آی تی و همچنین طراح و برنامه نویس ماشین ابزارهای cnc مسلط ب زبان انگلیسی و آلمانی.. اما تمکن مالی خوبی ندارم میتونم نسبت ب اخذ ویزا اقدام کنم ؟ کدام روش مناسب تره؟

6
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
افتتاح شعبه

اصفهان و کیش

بزودی..